1 Tonluk Su Deposu

1 tonluk su  deposu ve tankları paslanmaz sac,  bakır, çelik, krom, demir, plastik, polyester, polietilen gibi farklı şekilde üretilir.

1 Tonluk Su Deposu

  • 2020-04-29 02:00:11
  • ihy

Su temel ihtiyaçlarımızdan biridir. Suya ihtiyaç sürekli artmakta olduğu için su tanklarına da ihtiyaç artmaktadır. Sular kesildiği zaman çoğu işlerimiz aksar.  Bu tür şeylerin yaşanmaması için hayatımızı kolaylaştıran depolardan en çok 1 tonluk su depolarına ihtiyaç duyuluyor. Haznesinin genişliğinde dolayı en çok tercih edilen su depolarından biride 1 tonluk su depolarıdır. Şirketler, plazalar gibi büyük yerlerin genellikle tercih ettiği 1 tonluk su depoları hayatımızı kolaylaştırmada yardımıc olurlar. Su kesintisi olduğunda depoların önemini o zaman çok daha iyi anlarız.

1 Ton Su Deposu Bir Ton

 

Bir  tonluk su depoları  ( 1 ton ) en çok tercih edilen ve en çok tercih edilip satılan depolarımızdan biri olması nedeniyle üretim standartlarının belli olamsı, seri üretime uygun olması, çok üretililiyor olması su deposu fiyatları açısından avantaj da oluşturuyor. 1 Tonluk paslanmaz su deposu veya 1 tonluk paslanmaz su tankı olarak bilinir. 1 tonluk su deposu suyu uzun süre bünyesinde muhafaza etmektedir. Depoda biriken su hidrofor tarafından düzenli olarak çekildiği için hiç kesilmez, depodaki su temiz ve taze kalır. 

 

Bir Ton Su Deposu

Endüstriyel su ihtiyaçlarının kesintisiz yaşanması için su depoları önemli bir üründür. Bir tonluk su tankları sadece toprak üstünde değil toprak içine gömülerek de kullanılabilmektedir. 

1 Tonluk su depolarının temizlik işlemleri düzenli yapıldığı zaman yosunlanma yapmaz. 1 tonluk su  deposu ve tankları paslanmaz sac,  bakır, çelik, krom, demir, plastik, polyester, polietilen gibi farklı şekilde üretilir. Yapı olarak mekanik dirence ve sürtünmeye karşı dayanıklıdır.

Bir tonluk su tankları uzun yıllar kullanmak için kullanım alanlarının iyi şekilde dizayn edilmesi ve düzenli temizliğinin yapılması gerekir.1 tonluk su tankının devrilmemesi için 1 tonluk su tankının konulacağı yerin mutlaka düz zemin olması gerekmektedir. Yamaç bir yerde kullanacak olsanız bile zemini mutlaka beton kullanarak düz bir hale getirmelisiniz. 1 tonluk su tanklarının içleri dolu iken kesinlikle sallanmamalı, yerinden oynatılmamalıdır. 1 tonluk su tanklarının kapak kısımları sağlamlaştırılmalıdır. Kesici delici maddeler su tanklarının üstüne kesinlikle konulmamalıdır. 1 tonluk su tanklarımız yapı olarak mekanik dirence ve sürtünmeye karşı dayanıklıdır. 

500 Lt Su deposu
 

1 tonluk su depolarınının,  tanklarının birçok kullanım alanı vardır. 1 Tonluk Su tanklarının kullanım alanları ev, okul, kreş, işyerleri, plazalar, apartmanlar, şantiye ve inşaat alanlarında sıkça kullanılır.

1 tonluk su deposu ve su depoları hakkında detaylı bilgileri ve  su tankı fiyatlarını satış temsilcimizden alabilirsiniz. Satış departmanımız  irtibata geçmek için irtibat formunu, sitemizde bulunan WhatsApp ikonunu tıkklayarak  mesajı kullanabilir ya da direk arayabilirsiniz.
 

404
Hak yapı
kimpaz
Maybi
erpiliç
praja
ntv
Arcelik
Ülker
farmasi
farmasi
Mustafa Ekşi
Endemix