Kare Depolar

Kare su depoları ve su tankları genel olarak okullarda su deposu olarak, hastaneler için su deposu ve sıvı tankları olarak, devlet dairlerinde su tankı,  reside

Kare Depolar

  • 2019-11-01 11:38:12
  • Kare Depolar

Su temel ihtiyaçlarımızdan biridir ve sularımız kesildiği zaman büyük eksikliğini görürürüz. Fakat su depomuz varsa su kesintileri bizi asla etkilemez. Kare su depoları ve su tankları genel olarak okullarda su deposu olarak, hastaneler için su deposu ve sıvı tankları olarak, devlet dairlerinde su tankı,  residence için büyük ebatlı su depoları ve su tankları, otellerde su deposu, yurtlarda su deposu, özel sağlık kuruluşlarında ve su basıncının düşük olduğu binalarda  su deposu, su tankı olarak kullanılmaktadır.  Suyu gerektiğinde kullanmak üzere temiz bir biçimde depolayan silindirik ya da prizmatik kaplara su deposu adı verilir. Yaz kış rahatlıkla kullanabileceğiniz 1 tonluk, 10 tonluk su depomuz sağlık açısından çok kullanışlıdır.

 

Kare Su deposu suların kesik olduğu durumlarda haznesinde biriktirdiği suyu kullanımımıza sunar. Su depolarının birden fazla türü vardır. Bunlar; plastik su deposu, polyester su deposu, polietilen su deposu ve  mavi dikey su deposudur. Paslanmaz depolar haricindeki  depolar içindeki sıvılarla tepkimeye girerek içindeki suyun ya da sıvının yapısını bozma ihtimali yüksektir.  Paslanmaz depolar kimyasal reaksiyonlarda 400°C dereceye kadar desteklemektedir. 

 

Su depolarının kullanım amacına göre birçok türü vardır. Bunlar su giriş ağzı ve seviye flatörü, su çıkış ağzı, taşma ağzı ve taşma borusu, boşaltma ağzı, seviye göstergesi ve vanaları, alt bakım kapağı, üst bakım kapağı, havalandırma ağzı, modül plakadır. Su depolarının temizliğide çok önemlidir. Belirli aralıklarla depo suyundan alınarak analiz yapılmalıdır. Binaların kare su  deposu niteleği olması gerekmektedir.

Paslanmaz depolar kare depolar haricinde süt deposu, sıvı gıda deposu, meyve suyu tankı, zeytinyağı tankı, sirke tankı, pekmez tankı, çikolata tankı, kimyasal tankı, asit tankı, glikoz tankı, mazot deposu, mazot ankı olarak kullanılır. Paslanmaz depo ürünlerinde karıştırıcı ve saklanabilecek depolar da üretilmekte

404
Hak yapı
kimpaz
Maybi
erpiliç
praja
ntv
Arcelik
Ülker
farmasi
farmasi
Mustafa Ekşi
Endemix